علمی و آموزشی و عشقی ...
گردشگری وجهانگردی علمی وآموزشی
دو شنبه 8 تير 1394برچسب:, :: 22:13 :: نويسنده : امیر رضا
یکی از مشکلات کاربران حرکت دادن نشانگر ماوس و یافتن و انتخاب گزینهها است که اگر ساختار منوهای یک برنامه زیاد و حجیم هم باشد مشکل دو چندان میشود و ... ![]()
در حین کار با کامپیوتر به ویژه برای طولانی مدت، یکی از مشکلات کاربران حرکت دادن نشانگر ماوس و یافتن و انتخاب گزینهها است که اگر ساختار منوهای یک برنامه زیاد و حجیم هم باشد مشکل دو چندان میشود و گاهی واقعا آزاردهنده است که باعث پایین آمدن سرعت و در نتیجه راندمان کاری افراد میگردد. ما پیشنهاد خوبی برایتان داریم. یکی از بهترین راهها به خاطر سپردن shortcut keys یا همان کلیدهای میانبر صفحهکلید است که باعث بالا رفتن سرعت و تسهیل کار میشود.
به این ترتیب تصمیم گرفتیم تا کاربرد این کلیدها را به طور جامع و کامل جمعآوری و فهرست کنیم تا خوانندگان بتوانند بهترین بهره را از زمان خود ببرند و وقت بیشتری را به خواندن سایت ما اختصاص دهند! Esc: لغو عملیات در حال انجام F2: در حالت عادی تغییرنام آیتم (های) انتخاب شده را ممکن میسازد. F4: بازکردن لیست پایین رونده Address Bar F6: عملکردی شبیه کلید تب (Tab) دارد و بین اجزای مختلف پنجره جاری سوییچ میکند. F11: پنجره جاری را تمام صفحه میکند. Tab: بین اجزای پنجره جاری سوییچ میکند. Backspace: در حالت عادی یعنی در مرورگر ویندوز یک مرحله به عقب میبرد. End: رفتن به آخر خط در حالت ویرایش متن و رفتن به آخر صفحه در حالت مرور. Page Down: معمولا در هر پنجرهای صفحه را به سمت پایین هدایت میکند. WinKey یا Windows Key همان کلیدی است که با نشان ویندوز بر روی صفحه کلید وجود دارد. WinKey (کلید ویندوز): منوی Start را باز میکند WinKey+E: پنجره My Computer را در حالت Folders باز میکند WinKey+R: پنجره Run را باز میکند WinKey+U: پنجره Utility Manager را باز میکند WinKey+D: دسکتاپ را نمایش میدهد (Show Desktop) WinKey+F: جستجو WinKey+Ctrl+F: جستجوی یک دستگاه رایانه در یک شبکه WinKey+L: قفل کردن رایانه یا رفتن به حالت Switch User WinKey+M: تمام پنجرهها را کوچک (Minimize) میکند WinKey+Shift+M: تمامی پنجرههای کوچک (Minimize) شده را Restore میکند WinKey+Tab: در ویندوز 7 قابلیت مرور و انتخاب گرافیکی تمامی پنجرههای باز را ممکن میسازد
منبع : برترین ها دو شنبه 8 تير 1394برچسب:, :: 22:6 :: نويسنده : امیر رضا
یکی از کارهایی که مدیران برعهده کارشناسان میگذارند تهیه پاورپوینت برای ارائه در جلسات است. این پاورپوینتها بسیار مهم هستند زیرا مدیران دوست دارند ارائههایی تاثیر گذار و اقناعی داشته باشند. برای دانستن این که چگونه ابزارها را به کار بگیریم باید برای انتخاب هر یک از عناصر استدلال محکمی داشته باشیم. استدلال: «این عنصر را انتخاب کردم، چون قشنگتر است» قبول نیست. با این روش بعد از مدتی برای مقصود مشخص بهترین عنصر هر ابزار را بدست میآوریم و برایش یک استدلال محکم هم خواهیم داشت. مثلا شما خواهید دانست که از چه فونت، شماره و رنگهایی برای حروف و زمینه استفاده کنید که حتی در شرایط نمایش با ویدئوپروجکشن و تاریک نبودن کامل اتاق نوشتهها دیده شوند.
متن پاورپوینت باید گویا و خلاصه باشد و در هر صفحه از دو تا سه و نهایتا شش سطر تجاوز نکند.
4. رنگ هم از نکات تعیین کننده در دیده شدن و خوانده شدن متن است. انتخاب رنگ تا اندازه زیادی سلیقهای است اما پیش از سلیقه باید توجه داشته باشیم که ترکیب رنگهای صفحه ما با مخاطب و موضوع بحث تناسب داشته و در بدترین شرایط نیز به دیده شدن متن کمک کند. دو شیوه اصلی یکی انتخاب زمینه روشن و متن تیره و دیگری زمینه تیره و متن روشن است. در شیوه اول حروف برجسته میشوند و در دومیعمق پیدا میکند. هردو این شیوهها مناسب هستند به شرط آنکه میزان کنتراست میان زمینه و نوشته رعایت شود و متن با رنگ مناسب کاملا از زمینه متمایز گردد. 2. اسلاید ها را طراحی کنید و آن ها را به صورتی که می خواهید ارائه دهید مرتب کنید. 3. مقداری از مطالب بحث را در پاورپوینت بنویسید تا افرادی که متوجه نشدند بتوانند از روی متن، موضوع را دنبال کنند. طبقه بندی مناسب موضوعات باعث می شود افراد حاضر با شما همراهی داشته باشند. در ضمن، عکس ها و طرح هایی که در پاورپوینت می گذارید مناسب و مربوط به موضوع باشند. 4. بزرگ فکر کنید. منظور اینکه، عکس ها و طرح هایی که در اسلاید می گذارید بزرگ باشند. شاید کمی از کیفیت کم شود، اما برای افراد به راحتی قابل مشاهده است و در ذهن شان می ماند. اگر به اسلایدی نگاه کنید و بگویید "اوه، این یکم بزرگ شد"، بدانید که هنوز به اندازه ی کافی بزرگ نیست. اگر به اسلایدی نگاه کنید و بگویید "یا خدا! این گندبک دیگه چیه!" همین اندازه خوب است. بهتر است در یک اسلاید عکس، و در دیگری مطلب مربوط به آن را بنویسید.
5. مطمئن شوید که هر اسلاید فقط یک موضوع را شامل شود و عکس ها و سایر چیزهایی که می گذارید، منظور مطلب را برساند. هر اسلاید را می توانید خودتان بیشتر توضیح دهید. 6. تمام مطالب و عکس هایی که در هر اسلاید می گذارید باید به خوبی قابل مشاهده و خواندن باشند. در غیر این صورت افراد حاضر مشغول کندوکاو پاورپوینت می شوند و به صحبت های شما گوش نمی دهند. 7. فونتی ساده انتخاب کنید. زبان نوشتاری عامیانه و قابل فهم داشته باشید و برای تأکید روی کلمات یا مطالب از رنگ های روشن استفاده کنید. 8. از همان اول رنگ طرح و سبک اسلاید را انتخاب کنید و تا آخر به همان صورت ادامه دهید. همچنین سایز فونت، نوشته ها و موقعیت شان روی اسلاید را یکسان نگه دارید، این باعث درک بهتر مطلب می شود. 9. هر چه زودتر کار خود را شروع کنید تا در صورت نیاز، تغییراتی در پاورپوینت بدهید. تهیه ی عکس ها، خودش به اندازه ی کافی زمان بر است، چه برسد به غلط گیری در نقطه گذاری، دستور زبان و تلفظ. 10. کار اسلایدها که تمام شد، شروع به تمرین کنید. از کسی بخواهید که صدایتان را ضبط یا از شما فیلم بگیرد و خودتان را در کنفرانس واقعی تصور کنید. هرچیزی که غلط یا ناخوشایند به نظر می رسد را عوض کنید تا از نتیجه راضی شوید. فرآوری:زهرا یوسفلو منابع: همشهری - pHow.ir
آخرین مطالب
پيوندها
نويسندگان
|
|||||||||||||||||
![]() |